faqe

produkt

Colormeter portativ

Përshkrim i shkurtër:

UDHËZUES PËR PËRDORIM PËRSISTEMI I Ngjyrosjes DIGJITALE KEYTEC


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

PJESA E PARË- LIDH PAJISJEN

Ndiqni hapat e mëposhtëm:

Hapi 1. Shkarkoni dhe hapni WeChat (një aplikacion).
Hapi 2. Shkoni teDiscovery - Mini Programet.Futni fjalët kyçe数码配色- (e disponueshme për kopjim) për të kërkuar programin tonë dhe për ta hapur atë.
Hapi 3. Shkoni tePersonal - Gjuha - Anglisht.
Hapi 4. Klikoni mbiHynipër t'u regjistruar (për të aksesuar funksionet e plota).
Hapi 5. Ndizni ngjyruesin duke shtypur butonin e sipërm të tij.
Hapi 6. Hapni Bluetooth dhe shkoni tePersonal - Lidhupër të lidhur pajisjen.

*Përpara përdorimit, sigurohuni që pajisja të jetë kalibruar mirë: shkoni tePersonal - Cilësimet - Calibration.
Për kalibrimin e bardhë, mbajeni kapakun të mbyllur dhe klikoniKalibroni

Për kalibrimin e zezë, hiqni kapakun, rreshtoni sensorin me ajrin dhe klikoni mbiKalibroni

Colorimetër portativ Keytec për sistemin e ngjyrosjes
Colorimetër portativ Keytec për sistemin e ngjyrosjes
Colorimetër portativ Keytec për sistemin e ngjyrosjes

PJESA E DYTË- MATJA E DALLIMIT TË NGJYRAVE

Ndiqni hapat e mëposhtëm:
Hapi 1.Klikoni mbiMasa(në shiritin e poshtëm).
Hapi2. Hiqni kapakun, rreshtoni sensorin me mostrën standarde dhe klikoni mbiMasa e objektivit.
Hapi3. Lidhni sensorin me mostrën e provës dhe klikoni mbiMasa e mostrës.
Pastaj sistemi do të shfaqë ndryshimin e ngjyrave duke analizuar të dhënat e mbledhura.

Colorimetër portativ Keytec për sistemin e ngjyrosjes
Colormeter portativ Keytec për sistemin e ngjyrosjes

PJESA E TRETË- GJENI NGJYRË TË NGJASHME

Ndiqni hapat e mëposhtëm:
Hapi 1.Klikoni mbiGjeni ngjyrën (në shiritin e poshtëm).
Hapi2. Shkoni nëZgjidhni Bibliotekën për të zgjedhur kartat me ngjyra të synuara.
Hapi3. Vendoseni sensorin në mostër nga afër dhe klikoni mbiMasa.
Pastaj sistemi do të ekzaminojë ngjyrat e ngjashme për krahasim.*Bazuar në të dhënat LAB/RGB (ose foton e mostrës së dhënë), sistemi është në gjendje të gjejë ngjyra të ngjashme edhe nga baza e të dhënave: shkoni nëGjeni ngjyrën - Gjeni RGB, futni numrin RGB dhe klikoniOK.

 

PJESA E KATËRT- GJENI FORMULA E NGJYRAVE

Klikoni në ngjyrën e ngjashme që sapo gjetët.Pastaj goditiMerrni Formulën për të marrë formulën referente.
*Nëse dihet numri i ngjyrës, mund ta merrni formulën e saj përmes hapave të mëposhtëm:
Hapi 1.Shkoni nëZgjidhni Bibliotekën për të zgjedhur kartat me ngjyra të synuara.
Hapi2.Goditni ikonën e xhamit zmadhues për të futur numrin e ngjyrës.

Hapi3. Zgjidhni ngjyrën dhe klikoni mbiMerrni Formulën.

Colormeter portativ Keytec për sistemin e ngjyrosjes
Colormeter portativ Keytec për sistemin e ngjyrosjes

PJESA E PESTË- RIPARIMI I NGJYRAVE

Përveç metodës së mësipërme, mund të përdorni edhe funksionin tonë të riparimit të ngjyrave për të marrë formulën.Pasi të gjeni një ngjyrë të ngjashme, klikoni mbiMerrni formulën - ngjyrën e duhur.Dy opsione,Në bazë të kartës dheBazuar në Mostrën, janë në dispozicion.(Zgjidhni atë që ju nevojitet.) Më pas sistemi do të gjenerojë një formulë të re.
Bëni një provë bazuar në këtë formulë.Nëse prova është e ndryshme nga kampioni, mund ta lidhni sensorin me të dhe të klikoniMasa - Formula e saktë.Në këtë mënyrë, sistemi do të gjenerojë një formulë më të saktë përmes kompjuterit cloud.Ju mund ta përsërisni praktikën për të vazhduar të përmirësoni saktësinë

Duke supozuar se keni numrin e ngjyrës, mund të zgjidhni kartën e ngjyrave, klikoni në xham zmadhues për të futur numrin e ngjyrës për kërkim dhe shkoni teMerr Formulën - Kartën me ngjyra të ndeshjes.Pastaj bëni një provë sipas formulës.Nëse ka një ndryshim midis provës dhe objektivit, shkoni teMasa - Formula e saktë për të përmirësuar saktësinë si hapat e mësipërm.

 


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

    produkte të lidhura