faqe

produkt

Seria DI |Ngjyrosës pa lidhës me bazë tretës - Seria DI

Përshkrim i shkurtër:

Ngjyrosësit pa lidhës me bazë tretësish të Serisë Keytec DI, me tretës miqësorë me mjedisin si bartës, bluhen me pigmente të ndryshme organike/inorganike të zgjedhura.Seria përmban rezistencë të shkëlqyeshme ndaj acideve dhe alkaleve, rezistencë ndaj dritës, rezistencë ndaj motit, madhësi të vogël të grimcave dhe stabilitet të mirë që mund të plotësojë kërkesa të ndryshme mjedisore, të pajtueshme me të gjitha llojet e rrëshirave, dhe për këtë arsye nuk merr pjesë në asnjë reagim kryesor.Përdoret gjerësisht për ngjyrosje në zonat e mëposhtme.

● Dyshemeja poliurea/poliuretani

● Pista vrapimi, gome

● Plastike

● Tekstil me fije qelqi


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Specifikimet

 Produkt

 1/3

ISD

 1/25

ISD

 CINO.

 derr%

 Qëndrueshmëria e dritës

 Qëndrueshmëria e motit

Qëndrueshmëria kimike

Rezistenca ndaj nxehtësisë℃

1/3ISD

1/25ISD

1/3ISD

1/25ISD

Acidi

Alkali

2014-DI

 

 

PY14

13

2-3

2

2

1-2

5

5

120

 Y2154-DI

 

 

PY154

30

8

8

5

5

5

5

200

 Y2042-DI

 

 

PY42

60

8

8

5

5

5

5

220

 R410-DI

 

 

Përziejini

54

8

8

5

5

5

5

200

 R401-DI

 

 

Përziejini

60

8

8

5

5

5

5

200

 R4254-DI

 

 

PR254

30

8

7-8

5

4-5

5

5

200

 G7007-DI

 

 

PG7

21

8

8

5

5

5

5

200

 G740-DI

 

 

Përziejini

42

8

8

5

5

5

5

200

 V5023-DI

 

 

PV.23

15

8

8

5

5

5

5

200

 4101-DI

 

 

P.R101

67

8

8

5

5

5

5

200

 4102-DI

 

 

P.R101

70

8

8

5

5

5

5

200

 G616-DI

 

 

Përziejini

23

8

8

5

5

5

5

200

6152-DI

 

 

P.B15: 2

16

8

8

5

5

5

5

200

6153-DI

 

 

P.B15: 3

16

8

8

5

5

5

5

200

W1008-DI

 

 

PW6

71

8

8

5

5

5

5

200

 BK9001-DI

 

 

P.BK.7

20

8

8

5

5

5

5

200

Veçoritë

● Miqësore ndaj mjedisit, plotësojnë kërkesa të ndryshme mjedisore në këtë sektor

● Madhësia e grimcave të vogla, shpërndarje e qëndrueshme

● Rezistencë e shkëlqyer ndaj dritës dhe rezistencë ndaj motit

● Rezistencë e mirë ndaj nxehtësisë dhe rezistencë kimike, pa migrim

● Nuk ka rrëshirë, pajtueshmëri e mirë

Aplikacionet

Seria aplikohet kryesisht për të ngjyrosur dyshemenë, pistën, gomën, xhel silicë, plastikë, FRP dhe sisteme të tjera.

Paketimi & Magazinimi

Seria ofron dy lloje opsionesh standarde paketimi, 5KG dhe 20KG (për seritë e oksidit të hekurit dhe seritë e bardha: 10KG dhe 25KG).

Temperatura e ruajtjes: mbi 0°C

RaftJeta: 18 muaj

Udhëzimi i Transportit

Transporti jo i rrezikshëm

Largimi i mbeturinave

Vetitë: mbetje industriale jo të rrezikshme

Mbetjet: të gjitha mbetjet do të hidhen në përputhje me rregulloret lokale të mbetjeve kimike.

Paketimi: ambalazhet e kontaminuara do të hidhen njësoj si mbetjet;ambalazhet e pandotura do të hidhen ose riciklohen në të njëjtën mënyrë si mbeturinat shtëpiake.

Hedhja e produktit/kontejnerit duhet të jetë në përputhje me ligjet dhe rregulloret përkatëse në rajonet vendase dhe ndërkombëtare.

Kujdes

Përpara përdorimit të ngjyruesit, ju lutemi përzieni atë në mënyrë të barabartë dhe provoni përputhshmërinë (për të shmangur papajtueshmërinë me sistemin).

Pas përdorimit të ngjyruesit, ju lutemi sigurohuni që ta mbyllni plotësisht.Përndryshe, ndoshta do të ndotej dhe do të ndikonte në përvojën e përdoruesit.


Informacioni i mësipërm bazohet në njohuritë bashkëkohore të pigmentit dhe perceptimin tonë për ngjyrat.Të gjitha sugjerimet teknike janë jashtë sinqeritetit tonë, kështu që nuk ka asnjë garanci për vlefshmërinë dhe saktësinë.Përpara vënies në përdorim të produkteve, përdoruesit do të jenë përgjegjës për testimin e tyre për të verifikuar përputhshmërinë dhe zbatueshmërinë e tyre.Sipas kushteve të përgjithshme të blerjes dhe shitjes, ne premtojmë të furnizojmë të njëjtat produkte siç përshkruhet.


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni